Day One Travel

Langestraat 65
9150 Kruibeke

Tel. +3232966139

info@dayonetravel.be

Lic. 7001

Vliegtickets

Zakenreizen zijn geen plezierreizen. Daarom vinden wij het prioritair dat u op het beste tijdstip vertrekt maar tevens tijdig terugkeert. Ons reservatiesysteem heeft een direct-link met meer dan 700 airlines en geeft wereldwijd de beste connecties en laagste tarieven. Wij zoeken het voor u uit. U kiest zelf wat u belangrijk vindt: de beste vertrektijden, kortste verbinding, een flexibel of laagste tarief.

 

Hotels

Gaat het om een airport- of city hotel, corporate of last minute rates, 1 nacht of lang verblijf, van eenvoudig tot 5* hotel. Wij beschikken over een databank van meer dan 73.000 hotels wereldwijd en kunnen dus alles voor u reserveren afhankelijk van uw behoefte op dat moment.

 

Huurauto’s

Kiest u voor één van de vaste waarden zoals Hertz, Avis of Europcar of laat u ons de beste deal uitzoeken bij de locale verhuurders van die bestemming. Onze All-in formule geeft u een totaalprijs incl. onbeperkt aantal km,schade- en diefstalverzekering en alle locale taksen. Zo weet u zeker dat u met alles in orde bent. Een huurwagen kan zowel voor 1 dag als voor een langere periode.

 

Ferry– of treintickets

De trein, Eurotunnel of ferries bieden heel wat voordelen tov. het vliegtuig: meer comfort, mogelijkheid om te werken tijdens het traject, geen lange check-in tijd of wachten op bagage, aankomen in  het centrum van de stad. Bestemmingen als Amsterdam, Parijs en Londen zijn perfect bereikbaar met TGV en Eurostar.

Wij kiezen voor u de beste uurregeling en het beste tarief. U krijgt van ons een bevestiging via mail waarmee u voor vertrek het ticket uit de automaat haalt. Op die manier zijn ook dringende vertrekken op “no time” voor u geregeld.

 

Reisverzekeringen

Wilt u alleen uw bagage verzekeringen of wilt u ook bijstand. Verschillende formules en combinaties zijn mogelijk. Van annulatie tot bijstand of “full option” waar ook nog bagage is inbegrepen. U kiest uit ons gamma enkel datgene dat u nodig heeft en slechts voor de periode dat u het nodig heeft.

 

Visumformaliteiten

U weet niet welke formaliteiten er voor uw bestemming nodig zijn of mist de nodige tijd om dit zelf te regelen.

Wij halen uw paspoort op,regelen uw visumformaliteiten en bezorgen tijdig uw paspoort terug samen met de nodige info en documentatie.

 

Wenst u graag meer informatie over  onze aangeboden diensten? Stel ons een vraag.

 

 

Langestraat 65
9150 Kruibeke

Tel. +3232966139

info@dayonetravel.be

Lic. 7001

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.